Alkoholový tester Dräger Alcotest 5000


CENA bez DPH
13 932,00 Kč
CENA s DPH
16 857,70 Kč
Dostupnost
do týdne

Alkoholový tester Dräger Alcotest 5000Alkoholový tester Dräger Alcotest 5000Alkoholový tester Dräger Alcotest 5000Alkoholový tester Dräger Alcotest 5000Alkoholový tester Dräger Alcotest 5000Alkoholový tester Dräger Alcotest 5000Alkoholový tester Dräger Alcotest 5000

Dräger Alcotest® 5000 je profesionální přístroj pro detekci alkoholu v dechu. Velmi rychlá analýza dechu vám umožní provést velký počet dechových zkoušek v krátkém čase. Speciální trychtýřový náustek omezuje zpětné proudění vydechovaného vzduchu na minimum a předchází tak riziku přenosu infekce na další testované subjekty.

PRODUKTOVÝ LIST (návod) V PDF

Maximální kontrola v minimálním čase pomocí našeho vůbec nejrychlejšího analyzátoru alkoholu v dechu

Přístrojem Alcotest® 5000 můžete za minutu otestovat až 12 lidí, abyste určili, zda požili alkohol, nebo ne. Testování velkého množství lidí na intoxikaci v krátkém čase představuje zvláště pro policii a pro profesionální bezpečnostní služby velkou výzvu: například během masových akcí, při kontrolách vstupu na pracoviště, na stadionech, ve vstupních bodech pro veřejnou dopravu a při bezpečnostních kontrolách na letištích. V případě pozitivního výsledku testu je v případě potřeby možné zjistit přesnou hladinu alkoholu v krvi měřením pomocí přístrojů pro průkazné měření alkoholu v dechu Dräger.
 

Testování alkoholu v dechu na dálku

Není-li testující a subjekt blízko sebe (například v případě řidiče sedícího v kabině kamionu), nabízí Alcotest 5000 na zadní straně ¼"závit pro připevnění standardní selfie tyče. To urychluje proces testování na přítomnost alkoholu v dechu.

Alcotest 5000 provede na jednu sadu baterií více než 5000 testů, a to aktivně (subjekt testu aktivně fouká do připojeného trychtýřového náustku) a/nebo pasivně (například měření alkoholu v okolním vzduchu nebo alkoholu v potravinách).
 

Vysoce přesné, rychlé testování na alkohol s hygienickým bezkontaktním náustkem

Test na alkohol se uskutečňuje bez potřeby tělesného kontaktu se subjektem testu. Není třeba nasazovat a odstraňovat náustky. Postačí, aby subjekt jednoduše foukl do trychtýřového náustku. Svou jedinečnou konstrukcí brání bezkontaktní trychtýřový náustek pro Dräger Alcotest 5000 zpětnému proudění vzduchu vydechovaného subjektem a vdechnutí jakýchkoli patogenů od předchozích subjektů testu. Po použití lze bezkontaktní trychtýřový náustek snadno vyměnit, čímž je zajištěna hygiena při používání.

 

Testování na alkohol s jednoduchým provozem a přehledem

Se svým snadným, jednotlačítkovým ovládáním pomocí tlačítka OK je Alcotest 5000 nejnovější generací osvědčených přístrojů Dräger na testování přítomnosti alkoholu v dechu. Pomocí dvou dalších tlačítek se šipkami se můžete v menu snadno navigovat a například zobrazit poslední výsledky testů, resetovat počítadlo testů, zkontrolovat nejbližší naplánované datum kalibrace nebo nastavit menu do jiného jazyka. Pokyny pro postup testu jsou jazykově neutrální a snadno pochopitelné díky symbolům na displeji.
 

Inovace zrozená z tradice

S více než 65 lety zkušeností je společnost Dräger lídrem globálního trhu v oblasti testování přítomnosti alkoholu v dechu. Policie v mnoha zemích užívá přístroje řady Alcotest při každodenním sledování dopravy. Přístroj Alcotest 5000 je vyroben v Německu a vyhovuje nejvyšším standardům kvality. Používá stejnou profesionální technologii EC senzorů zajišťující přesná měření a bezpečné výsledky.